Zakelijke mediation

Conflict op de werkvloer? De Mediator helpt u naar een oplossing.

Dé oplossing bij zakelijke conflicten

Veel mensen brengen de meeste tijd door op het werk. Voor werkgevers en –nemers is het van belang dat conflicten zo snel en efficiënt mogelijk opgelost worden. Gebeurt dat niet dan zijn de gevolgen voor beide partijen vaak ingrijpend. De Mediator in Groningen wil dit graag samen met u voorkomen.

Wij gaan samen met de diverse partijen op zoek naar de kern van het conflict. In een vertrouwelijke sfeer begeleiden en ondersteunen wij alle betrokkenen naar een geschikte en bevredigende oplossing. Wij zijn in dit proces volkomen onpartijdig en neutraal.

Voor werkgevers en werknemers

Onze zakelijke mediation is geschikt voor zowel werknemers als werkgevers. Wij adviseren om zakelijke mediation onder andere in te zetten bij een geschil op de werkvloer, een samenwerking die niet meer goed loopt en waar u niet goed over durft te praten, een ziekmelding door een slechte verhouding met uw manager, ongewenste intimiteiten op de werkvloer.

Preventieve mediation

Het aangaan van een samenwerkingsverband is voor velen een grote stap. Met preventieve mediation bespreekt u de verwachtingen en eventuele obstakels en (voor)oordelen vooraf. Wij kijken vooral naar de relationele kant van de nieuwe samenwerking.  U krijgt inzicht in uw manier van communiceren en die van uw nieuwe partner of co-werker. Daarmee voorkomt u problemen en start u uw zakelijke samenwerking met een stevige basis voor de toekomst.