Privémediation

Scheiding, familieruzie of ander conflict in privésfeer? De Mediator helpt u naar een oplossing.

Mediation bij familieconflicten

Bij conflicten in de privésfeer lopen de emoties vaak hoog op waardoor de oplossing alleen maar verder weg lijkt te raken. Of het nu gaat om een echtscheiding – met of zonder kinderen -, een familieruzie of een zakelijk conflict binnen de familiekring, de emoties nemen in bijna alle gevallen de overhand. Dit soort situaties vragen dan om professionele begeleiding en ondersteuning.

Kernwaarden

Onze kernwaarden bij mediation zijn

  • Onpartijdig en neutraal
  • Geduldig en begripvol
  • Betrokken met de juiste afstand
  • Deskundig en professioneel

Geen winnaar of verliezer

In Groningen zijn wij, van De Mediator, de aangewezen professionals. Wij helpen u om alle zaken helder te overzien.  Wij zorgen dat er goede afspraken gemaakt worden zodat u niet alleen nu, maar juist ook in de toekomst, met een gerust gevoel verder kunt. Wij richten ons op overeenstemming en op een passende oplossing voor alle partijen. Bij ons zijn er geen winnaars of verliezers.

Bij een scheiding bieden wij rust voor u en uw (ex-) partner en zeker ook voor uw kinderen. Zij vormen bij onze scheidingsbegeleiding een belangrijke factor en staan, indien nodig, centraal in het proces. Wij begeleiden ook de ouders in het gesprek met hun kinderen en ondersteunen bij het maken van een verplicht ouderschapsplan.